Prikaz vseh 8 rezultatov

lifextension kvalitetna dopolnila

LifeExtenstion je podjetje, ki polaga posebno pozornost na kvaliteto. Osredotočeni so na dva posebna področja:

Surovine: Za razliko od drugih proizvajalcev, sestavine, ki gredo v njihove izdelke, niso izbrane na podlagi stroškov. Namesto tega so izbrane na podlagi čistosti, učinkovitosti in dokazov iz znanstvenih raziskav.

Potrjevanje učinkovitosti učinkovin z znanstvenimi raziskavami: Uporabljajo sestavine in odmerke, ki natančno posnemajo najuspešnejše rezultate, pridobljene v znanstvenih študijah, za največjo učinkovitost.

Antioksidanti

Magnezijev treonat v prahu (Neuro-Mag)

44,90 z DDV

Trenutno najkvalitetnejša oblika magnezija, ki prosto prehaja možgansko pregrado primerna za pripravo napitka.

67,90 z DDV

Kakovostne multivitaminske tablete v aktivni, koencimski ali metilni obliki za najboljšo absorpcijo, v kombinaciji z naravnimi ekstrakti sadja in zelenjave.

39,90 z DDV

Vpliva na dobro počutje, srečo in motivacijo.

34,90 z DDV

Najkakovostnejši vitamini za nosečnice in doječe matere.

41,90 z DDV

Magnezijev treonat je trenutno najboljša oblika magnezija, ki prosto prehaja možgansko opno in odlično deluje proti glavobolu, nespečnosti in depresiji.

Antioksidanti

Mega Benfotiamin

24,90 z DDV

BIO-aktivni derivat vitamina B1, ki se uporablja tudi kot zdravilo pri diabetesu.

21,90 z DDV

Kakovostne multivitaminske tablete v aktivni, koencimski ali metilni obliki za najboljšo absorpcijo, v kombinaciji z naravnimi ekstrakti sadja in zelenjave.

14,90 z DDV

Rhodiola je splošno znana kot adaptogen, izraz, ki se nanaša na katero koli sredstvo, ki ima sposobnost podpiranja naravne sposobnosti telesa, da se prilagodi spreminjajočim se življenjskim razmeram.

Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek prispel na zalogo, vas bomo obvestili. Spodaj pustite svoj veljaven e-poštni naslov.