O Fmed

Kdo je Fmed.eu?

Fmed.eu je trgovina s prehranskimi dodatkih najvišje kakovosti. Fmed je ustanovil, Sandi Bitenc, strokovnjak funkcionalne medicine že leta 2009 in s tem osnoval temelj ponudbe, ko je potreboval kvalitetne prehranske dodatke za svoje paciente.

Leta 2022 je Fmed v upravljanje prevzelo podjetje Adrimax s.r.o, ki nadaljuje kvalitetno delo Sandija Bitenca in širi kvalitetna dopolnila ter znanje o prehranskih dopolnilih na globalni trg. Z novo ekipo in novim znanjem stopa Fmed po utrjeni poti kvalitete in odgovornosti do uporabnika.

Ker je trg preplavljen s prehranskimi dodatki slabe kakovosti imajo kupci pogosto težavo, izbrati pravi dodatek zase. Kadar je cena poglavitni dejavnik nakupa, se stranke najpogosteje odločajo za nakup pocenskih proizvodov brez pravega fiziološkega učinka. Žal se ne zavedajo, da so takšni izdelki, glede na učinek, na koncu zmeraj najdražji.

Naša vizija

Želimo vam ponuditi prehranske dodatke, ki resnično delujejo. V naši trgovini boste našli le proizvode, ki so jih lastnoročno izbrali priznani strokovnjaki iz področja klasične in alternativne medicine. Na voljo so vam isti proizvodi, ki jih v svoji praksi uporabljajo zdravstveni delavci in zdravilci zase ter svoje paciente.

Želimo vam odvzeti breme preizkušanja kaj deluje in kaj ne. To smo opravili za vas, da vam ni treba. In če iščete kaj specifičnega, kar v naši trgovini ne najdete, nam pišite in potrudili se bomo, da vam to priskrbimo.

 

Na kratko o našem podjetju

Ponujamo vam najkakovostnejša prehranska dopolnila na tržišču.

Odvzamemo vam breme iskanja in izbire kvalitetnih prehranskih dopolnil, ki resnično učinkujejo.

“Naj bo hrana vaše zdravilo in zdravilo vaša hrana.” Hipokrat

Verjamemo, da je zdravo telo lahko le dobro prehranjeno telo. Zagovarjamo, da je hrana najpomembnejša, ker pa živimo v časih kapitalistične proizvodnje hrane, umetnih gnojil, gensko spremenjenih organizmov, herbicidov, pesticidov ipd., je hrana pogosto revna s hranili. V takšnih primerih je za zdravje pomembno skrbno in premišljeno dodajanje hranil, ki v hrani manjkajo.

Prehranska dopolnila so tukaj zato, da zapolnijo vrzeli v naši prehrano ali vplivajo na individualne bolezenske simptome, to pa pomeni osebnostni pristop in izbiro prehranskih dopolnil z dokazanim učinkom ter kvaliteto.

Ker imamo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, potrebno za kvalitetno svetovanje in izbiro najboljših prehranskih dopolnil na trgu.

Lahko vam pomagamo

Imate kakšno posebno težavo ali bolezen? Lahko vam pomagamo. Pri svetovanju uporabljamo principe funkcionalne medicine za pomoč pri različnih modernih, medicinskih simptomih vključujoč:

  • Diabetes / sladkorna bolezen
  • Hipertenzija / visok krvni pritisk
  • Neuravnovešene krvne maščobe (holesterol; trigliceridi; HDL; LDL)
  • Prebava
  • Spanje
  • Hormonska neravnovesja
  • Izguba maščobe
  • Stres in umirjanje
  • Pomanjkanje / preveč železa (anemija, slabokrvnost, hemokromatoza)
  • Kronična vnetja

 

Radi imamo lepo delovno okolje

Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek prispel na zalogo, vas bomo obvestili. Spodaj pustite svoj veljaven e-poštni naslov.