Nove strani, nove ugodnosti

www.fmed.eu

Nove spletne strani, nove ugodnosti

Pozdravljeni v prenovljeni spletni trgovini Fmed.eu. Čas kar hitro beži in od zadnje prenove je minilo že več kot tri leta, kar je v času sodobne tehnologije že cela večnost.

Potrudili smo se, da sledimo najnovejšim standardom in da poskusimo vse skupaj narediti čim manj zapleteno, ter seveda hitro. Pričakujte torej hitrejše in bolj intuitivno brskanje.

FMED kovanci

Razmišljali smo tudi o dodatnih ugodnostih za vas. Uvedli smo FMED kovance, ki jih lahko uporabljate kot plačilno sredstvo. Zbirate jih z nakupi, komentarji in ocenami, sčasoma pa bomo dodali še nove možnosti zbiranja kovancev in s tem še več možnosti za popuste. In kaj je najboljše, FMED kovance lahko koristite brez omejitev, če jih torej zberete dovolj za celotno naročilo, ne boste plačali popolnoma nič. Preberite več o vseh ugodnostih za FMED kupce.

Hlajeno pošiljanje

Z novo spletno stranjo uvajamo tudi hlajeno pošiljanje občutljivih izdelkov. Še posebej probiotiki in omega 3 olja so občutljiva na temperaturo in tega se zavedamo. Prav zato so pri nas vsi takšni izdelki hranjeni v hladilniku in tudi pri uvozu pazimo, da je transport zmeraj hlajen. Sedaj lahko delni hlajeni prevoz koristite tudi vi. Preberite več o hlajeni dostavi.

Nove cene dostave

Novica, ki vas bo verjetno najbolj razveselila je, da sedaj omogočamo brezplačno pošiljanje že od 90€ naprej, za domača naročila, pa tudi nasploh smo uspeli nekoliko znižati stroške dostave. Preberite več o brezplačni dostavi.

200 FMED kovancev za obstoječe kupce

Za vse naše registrirane člane smo pripravili še posebno presenečenje in sicer smo vam na vaš račun dodali 200 FMED kovancev (vrednost 5€), ki jih lahko uporabite, brez omejitev pri vašem naslednjem nakupu. Kovanci veljajo do 23. oktobra 2018.

Novi izdelki

Dodali smo še nekaj novih, izredno kvalitetnih izdelkov. Novosti na našem tržišču so sigurno:

Vitamini in minerali

Osteothera + Ipriflavon

24,90 z DDV

Kalcij z vsemi kofaktorji za njegovo uporabo v telesu. Za zdrave kost in zobe.

24,90 z DDV

Zelo posebno ribje olje z visoko vsebnostjo raziskanih alkylglicerolov.

Energija in motivacija

Target gb-X probiotiki

Target gb-X črevesje-možgani so klinično razsikani probiotiki s ciljnim delovanjem.

Naročilo le s prijavo

Kaj lahko pričakujete vnaprej

Kot do sedaj bo naša glavna naloga iskanje najbolj učinkovitih in kvalitetnih prehranskih dopolnil, potrudili pa se bomo zagotavljati čim več ugodnosti za vas.

Bolj se bomo posvetili rednemu pisanju uporabnih člankov s področja optimalne uporabe, shranjevanja, kvalitete in drugih aspektov prehranskih dopolnil, pričakujte pa tudi kakšen on-line test za ugotavljanje pomanjkanja vitaminov, mineralov in drugih hranil ipd..

Želimo vam prijetno brskanje in nakupovanje

Fmed.eu

Sandi Bitenc

Ta vsebina je objavljena v kategoriji Članki. Dodajte med priljubljene permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja