Novo na FMED.eu

kozja sirotka, goat whey

Na Fmed smo zmeraj na lovu a najboljšimi dopolnili, ki obstajajo. Dodajamo tista, ki so prestala preizkus časa ali imajo zelo obetajočo znanstveno podlago, ter odstranjujemo tista, ki se niso izkazala za kvalitetna in uporabna.

Tako imate pri nas zmeraj na voljo kvaliteten izbor dopolnil, ki vas ne bodo razočarala.

Novi izdelki na FMED.eu

Kozja sirotka (Whey)

Pravkar smo dodali sirotko v prahu (Whey) in sicer enega najkvalitetnejših na tržišču. Gre za sirotko iz kozjega mleka. Med najkvalitetnejšo spada saj osnovna surovina prihaja iz Grčije in sicer od koz, ki se prehranjujejo z njihovo naravno hrano – travo (kar je pri živinoreji zadnje čase žal preveč redko).

Byron White tinkture

V letošnjem letu smo razširili tudi našo ponudbo Byron White kapljic. Tako lahko sedaj dobite A-L kompleks (namenjen boreliji) in A-BAB (babesiji).

Vitamini in minerali za otroke

Od Dr. Mercole so na voljo multivitamini za otroke, ki so po sestavi vrhunski z vsemi vitamini v metilni ali drugače aktivni obliki. Dodatno so v obliki bombončkov, ki jih otroci naravnost obožujejo.

Progesteronska krema

Po dolgih bojih z zakonodajo je spet na voljo naravna progesteronska krema.

Origanovo olje in Candida support

In kot zadnje, smo origanovo olje zamenjali s Candida support, saj smo mnenja, da je mešanica kvalitetneješa in vsebuje ob vseh ostalih sestavinah tudi odlično origanovo olje. Imenovana je sicer kandida support vendar jo lahko uporabljate kot splošno protimikrobno zaščito.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja