Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja in odgovori

Večina naših dopolnil je uvožena iz ZDA, nekaj naših dobaviteljev pa je tudi iz Anglije, Nemčije in Nizozemske. Vsi naši dobavitelji so zavezani najvišjim standardom kakovosti, kot tudi mi sami. Imamo tudi nekaj lastnih proizvodov, ki so ugodnejši ali pa jih nismo našli nikjer drugje v takšni obliki.

Če bi goljufali naše stranke bi verjetno bili že dlje časa brez posla. Izdelke pošiljamo takoj po prejetju plačila, to vam bodo potrdile naše zadovoljne stranke, bodisi na facebooku ali pa med pričanji na tej strani. Zmeraj nas lahko pokličete in povprašate kako je z vašim naročilom, če pa ste kje v bližini Maribora, pa ste vabljeni, da nas obiščete in se prepričate, da zares obstajamo. Če naročite po povzetju ste brez strahu, saj plačate šele, ko prejmete paket, s plačili preko PayPala pa ste zaščiteni tudi preko njih. Brez skrbi, poslujemo pošteno in to vam z veseljem tudi dokažemo.

Trenutno omogočamo sledeče možnosti plačil:

  • PayPal
  • Kreditne kartice
  • Nakazilo na TRR
  • Plačilo po povzetju

Izdelke pošiljamo z GLS ali DHL ekspress od ponedeljka do petka. Do 13. ure naročen in plačan izdelek pošljemo še isti dan, dostavljen pa je praviloma naslednji dan. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi vas o tem nemudoma obvestimo. Med vikendom in prazniki ne obdelujemo naročil.

Da, lahko naročite tudi po e-pošti ali po telefonu, čeprav je naročilo spreko spleta veliko enostavnejše in preprečuje morebitne napake v sporazumevanju. Priporočamo vam torej, da naročite preko spletne trgovine, če pa tega ne želite pa nas pokličite ali nam pišite.

LoadingPridružite se čakalni listi Ko bo izdelek prispel na zalogo, vas bomo obvestili. Spodaj pustite svoj veljaven e-poštni naslov.