Pravne informacije

Prosimo vas, da si preberete splošne pogoje uporabe. Ti pogoji vas zavezujejo od trenutka vstopa na naš portal ter veljajo na vseh delih portala. Ob uporabi našega portala se šteje, da ste seznanjeni z vsemi pogoji ter da se strinjate z njimi. Imamo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje z ažuriranjem informacij.

Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni trgovini. Obvezujemo se, da bo poslovanje spletne trgovine potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične.

Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe.

Spletna trgovina deluje na območju Evropske unije, v kolikor ni drugačen dogovor med nami in kupcem. Trgovina je odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Mogoče so določene omejitve v dostopu, zaradi tehničnih in drugih razlogov.

Nakupovanje in posredovanje osebnih podatkov je dovoljeno samo pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15. leta, ostale osebe morajo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Morebitne spore se rešuje sporazumno, v nasprotnem primeru bo spore reševalo pristojno sodišče.

Vsebine, objavljene na tem naslovu so last 247 Trade Ltd. in se lahko uporabljajo le v osebne in nekomercialne namene. 247 Trade Ltd. je pravni nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, slike in drugo) objavljenimi na spletni strani www.fmed.eu. Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje ali kakršenkoli drug način distribuiranje katerih koli podatkov, ki so del spletnega mesta www.fmed.eu, razen v primeru danega pisnega dovoljenja.

247 Trade Ltd.
San Stefano 23A
1504 Sofia

MŠ: 204940401
TRR: DE70 7001 1110 6057 2176 40 – Handelsbank.

SWIFT / BIC: DEKTDE7GXXX
Elsenheimer Str. 41
80687 München
Germany

Podjetje je zavezanec za DDV.

Vse navedene cene so v EUR in vsebujejo predpisano stopnjo DDV.