Svetovanje

Svetovanje o prehranskih dopolnilih

Potrebujete nasvet?

Trg prehranskih dopolnil je prepravljen z izdelki, takšnimi, ki delujejo in takšnimi, ki ne. Naš namen je pomagati vsakomur do njegovega potencialno optimalnega zdravja in počutja. Zavedamo se, da je izbira primernega dopolnila težka naloga, ki zahteva neprestano izobraževanje. Prav zato sodelujemo s strokovnjaki in se neprenehoma izobražujemo.

Želimo, da ste z našimi izdelki zadovoljni. Naš moto je, da so najdražji izdelki tisti, ki ne delujejo. Morda vam bomo svetovali izdelek iz višjega cenovnega razreda venda bo ta tudi učinkovit in povedali vam bomo tudi, če menimo, da kakšnega izdelka ne potrebujete.

Svetovanje izvajamo po principih funkcionalne medicine, ki se še posebej posveča prehrani, spanju, prebavi, hormonskemu ravnovesju ter seveda prehranskim dopolnilom.

Tukaj smo za vas!

Nudimo vam dva področja strokovnega svetovanja in sicer:

  • brezplačno svetovanje pri izbiri prehranskih dopolnil za vas
  • poglobljeno svetovanje s področja zdravja in počutja

Uporabite naše vprašalnike za hitro oceno vaših potreb po vitaminih in mineralih.

kateri dodatki so primerni zame
svetovanje prehranski dodati
svetovanje prehranski dodati

Brezplačno svetovanje pri izbiri prehranskih dopolnil

Ne veste kaj bi izbrali?

Vprašajte nas in za vas bomo poiskali rešitev. Naše strokovno usposobljeno osebje bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja, da boste izbrali izdelek, ki je za vas najboljši.

Kontaktirate nas lahko v živo preko “chata”, ki se nahaja spodaj desno ali preko kontaktnega obrazca:

Loading

Funkcionalna medicina

Potrebujete poglobljeno svetovanje s področja zdravja in počutja?

Tudi tukaj vam lahko pomagamo. Naši strokovnjaki so izobraženi in ves svoj čas posvečajo prav svetovanju pri zdravstvenih težavah. Zdravje in dobro počutje sta povezana z več telesnimi procesi med katerimi so najpomembnejši:

  • prebava
  • spanje in
  • stres

Identificirajte in odpravite svoje kritične dejavnike žviljenjskega sloga, ki vam preprečujejo živeti vaš optimalni potencial. Z našo pomočjo boste preprečili sodobne bolezni ter izboljšali vaše počutje. IZVEDITE VEČ…

Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek prispel na zalogo, vas bomo obvestili. Spodaj pustite svoj veljaven e-poštni naslov.

No fields found, please go to settings & save/reset fields