Ugodnosti za registrirane uporabnike

Za registrirane uporabnike omogočamo več različnih ugodnosti preko FMED kovancev.

FMED kovanci so menjalno sredstvo, ki jih pridobivate z uporabo spletnih strani Fmed.eu in jih lahko poljubno in brez omejitev koristite za plačevanje v spletni trgovini Fmed.eu. Na takšen način lahko dosežete popuste tudi več kot 15%.

Kako dobim FMED kovance?

FMED kovance lahko trenutno pridobite na tri načine:

  • S spletnimi nakupi
  • Z ocenjevanjem izdelkov v spletni trgovini
  • S komentiranjem na blog

Kmalu bodo na voljo tudi drugi načini pridobivanja FMED kovancev.

FMED kovanci za spletne nakupe

Za vsak kupljen izdelek dobite določeno število FMED kovancev. Številko FMED kovancev je pripisano pri vsakem izdelku in vidno tudi v košarici ter blagajni. Število pridobljenih FMED kovancev boste videli izpisanih tudi ob zaključku nakupa.

FMED kovanci se vam bodo pripisali na račun šele, ko bo naročilo iz naše strani poslano in označeno kot zaključeno, za kar boste prejeli tudi obvestilo po e-pošti.

V tem trenutku lahko pričnete uporabljati FMED kovance.

FMED kovanci za oceno izdelka

Za vsako oceno izdelka vam podarimo 60 FMED kovancev.

Izdelke lahko ocenjujete v spletni trgovini tako, da kliknete na izdelek in na zavihku »mnenja« izpolnite oceno z zvezdico in zapišete komentar.

Kovance za oceno izdelka boste pridobili šele po odobrenem komentarju.

Za vsak izdelek lahko dobite kovance za oceno le enkrat.

FMED kovanci za komentiranje na blog

Za vsako komentiranje bloga vam podarimo 20 FMED kovancev.

Blog lahko komentirate tako, da kliknete zavihek blog v zgornjem meniju in nato izberete blog. Na dnu bloga je okence za komentiranje, ki ga izpolnite.

Kovance za komentar na blogu boste dobili po odobrenem komentarju.

Za vsak blog lahko kovance pridobite le enkrat.

Lestvica

Dodatno nagrajujemo najaktivnejše uporabnike. Več kovancev pomeni še več kovancev. Za to smo pripravili lestvico 6 razredov. Na višji nivo napredujete, ko dosežete določeno število kovancev (časovno neomejeno):

Nivomin. kovancev.dodaten %*
☆☆☆☆☆00%
★☆☆☆☆10020%
★★☆☆☆100040%
★★★☆☆ 2500100%
★★★★☆10000140%
★★★★★30000200%

* Dodaten odstotek na novo pridobljene kovance. Npr. dodanih 100% pomeni, da če je za oceno izdelka predvidenih 60 kovancev, jih boste vi dobili 120.

Uporabniški portal

Dostop do celotne zgodovine pridobitve in uporabe ter trenutnega stanja kovancev imate v vaših uporabniških straneh v zavihku »moji FMED kovanci«.

Veljavnost

Veljavnost kovancev je 60 dni. 7 dni pred potekom vaših kovancev vas bomo obvestili po e-pošti, v kolikor se niste odjavili iz elektronskega obveščanja.

Uporaba FMED kovancev

FMED kovance lahko pri vsakem naročilu, brez omejitev zamenjate za denar. To pomeni, da če imate dovolj kovancev lahko celotno naročilo plačate z njimi ali pa jih uporabite le za delno plačilo.

Vsakih 40 kovancev lahko zamenjate za 1€.

Kovance uporabite tako, da jih v košarici ali blagajni vpišete v posebno okence in jih dodate (uporabite) v naročilo. Tam se bodo izpisali kot popust in zmanjšali vaš znesek naročila.