Vitamin C ponovno na voljo

vitamin c 1000 imunski sistem, odpornost, koža, dlesni

V času korona virusa je povsod po svetu zmanjkalo vitamina C v vseh oblika. Sprva so pošle kvalitetnejše oblike vitamina C kot je liposomski vitamin C (trenutno najkvalitetnejša oblika vitamina C) ter razne oblike vitamina C v obliki askorbatov, nato pa je zmanjkalo tudi navadnega vitamina C v obliki askorbinske kisline.

Vitamin C je v času virusnih okužb priporočen zaradi pozitivnega vpliv na imunski sistem, saj lahko pomaga pri obrambi proti okužbam ali pa skrajša čas okrevanja, potem ko smo že zboleli.

Intravenozni vitamin C je bil celo testiran in predlagan kot zdravilo proti okužbam s trenutno pandemičnim korona virusom. Veliko zdravnikov iz raznih bolnišnic poroča o njegovem pozitivnem učinku.

Na Fmed.eu se borimo, da bi vam omogočili dostop do vitamina C in smo v dogovorih z več proizvajalci, ki pa imajo podobne težave kot vsi ostali v teh težkih časih. Pojavljajo se namreč izpadi proizvodnje in dostave.

Trenutno smo uspeli zagotoviti 48 stekleničk vitamina C v njegovi naravni obliki (askorbinska kislina). Na zalogo smo dobili tudi 30 stekleničk Liposomskega vitamina C za otroke.

V roku 10 dni pričakujemo tudi nekaj vitamina C v obliki askorbatov, vendar pa točnega datuma trenutno ne moremo napovedati.

Žal tudi nimamo informacij kdaj bo na voljo Liposomski vitamin C za odrasle.

O vseh novostih vas bomo obveščali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se čakalni listi Ko bo izdelek prispel na zalogo, vas bomo obvestili. Spodaj pustite svoj veljaven e-poštni naslov.